Rate this post

 

Agenția Panoramic Travel iti propune o croaziera in frumoasele insule ale Marii Caraibelor – Republica Dominicana, St.Maarten, Antigua, Guadeloupe & Martinica, prilej cu care vei admira unele dintre cele mai spectaculoase peisaje si mai frumoase plaje din lume. Costa Pacifica se remarca prin confortul sporit si numeroasele facilitati si servicii la bord. Aici te vei bucura de o zona Spa intinsa pe o suprafata de 6000 m², cu 4 piscine, baie turceasca, sauna, solar, sala de sport si zona pentru jogging la exterior, 5 restaurante, 13 baruri, precum si o zona de divertisment cu cazino, magazine, biblioteca si multe alte activitati. Vasul de croaziera Costa Pacifica are o capacitate de 3012 pasageri, o lungime de 290 m si un echipaj format din 1.110 persoane.

Croaziera va începe pe 2 februarie 2019 și durează 13 zile.

Ziua 01 – SOSIRE IN PUNTA CANA – 02.02.2019
Dupa sosire pe aeroportul din Punta Cana, vei fi transferat la hotel.
Regim mese – Cina

Ziua 02 – PUNTA CANA – 03.02.2019
Ziua de astazi o vei petrece asa cum doresti. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.
Regim mese – All Inclusive

Ziua 03 – PUNTA CANA – LA ROMANA – 04.02.2019
Vei fi transferat de la hotel la portul din La Romana. Te vei imbarca pe vasul de croaziera.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 04 – ISLA CATALINA, REPUBLICA DOMINICANA – 05.02.2019
Astazi vasul de croaziera va ajunge in Insula Catalina, o destinatie turistica populara a Republicii Dominicane, remarcandu-se prin plajele cu nisip fin, vegetatia de mangrove si spectaculoasele recife de corali.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05 –  KITTS & NEVIS, ANTILELE MICI – 06.02.2019
Vasul de croaziera va ajunge astazi in Baseterre. St Kitts face parte din Arhipelagul Insulelor Leeward si impreuna cu Insula Nevis formeaza statul St Kitts & Nevis. Pe insula se gaseste Parcul National Brimstone Hill, intrat in patromoniul universal UNESCO IN 1987, in realitate o fortareata militara britanica edificata in secolul al XVII-lea si in prezent una dintre cele mai bine conservate astfel de constructii de pe intreg continentul american.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 06 –  ANTIGUA, ANTILELE MICI – 07.02.2019
Astazi vei ajunge la ora 07:00 in Antigua si vei pleca inapoi pe mare la ora 18:00. In Antigua poti face o incursiune in istoria si cultura insulei vizitand Muzeul Nelson Dockyard sau poti face un tur al insulei care sa cuprinda St. John`s, Fig Tree Drive si padurea tropicala. Alte puncte de interes in Antigua sunt Catedrala Sf. Ioan si magazinele din Heritage Quay.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 07 – FORT DE FRANCE, MARTINICA – 08.02.2019
Astazi vasul va acosta pe Insula Martinica. Martinica este destinatia ideala pentru cei indragostiti de plaja, pentru gurmanzi, pentru iubitorii de diving si excursionisti, dar mai ales pentru francofili. De origine vulcanica, insula este incoronata de Mont Pelée, vulcan inca activ, care a maturat fosta capitala a Martinicii din St-Pierre in eruptia din anul 1902. Pe versanti vei descoperi numeroase trasee de hiking si observare a naturii. Exceptand regiunea muntoasa nordica, insula este usor accesibila. In Fort-de-France vei descoperi numeroase baruri si restaurante cochete, orasul fiind cunoscut pentru animata viata de noapte. Cazinourile sunt o atractie perfecta pentru turistii amatori de jocuri de noroc.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 08 – GUADELOUPE – 09.02.2019
Astazi vei debarca pe Insula Guadeloupe. Arhipelagul Guadeloupe avand capitala la Basse Terre, cuprinde 5 mari insule: Basse-Terre, Grande-Terre, La Désirade, Les Saintes, Marie-Galante carora li se alatura si alte mici insule. In Grand Terre intalnesti plaje intinse, marginite de cocotieri, in Basse Terre plajele sunt mai mici si intime; tot pe Basse Terre se afla Parcul National din Guadeloupe, Cascada Aux Ecrevisses si Gradina Botanica Deshaies. Flora si fauna locala este specifica zonei: orhideele, bananierii, mango, colibri, iguanele, pelicanii negri sunt intalnite la tot pasul oriunde ai merge in insule. La toate acestea adaugandu-se autenticul rom caraibean de care localnicii sunt foarte mandri. Numele arhipelagului se datoreaza lui Cristofor Columb, care in 1493 a numit insula Santa Maria de Guadalupe, in onoarea Fecioarei Maria venerata in orasul spaniol Guadalupe din Extramadura.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 09 – ST.MAARTEN – 10.02.2019
Astazi vasul va ancora in St. Maarten. Principalele orase ale insulei sunt Philipsburg in zona olandeza si Marigot in zona franceza. Inconjurata de o salba de mici insule, St Maarten este un mic paradis turistic ale carui tarmuri au o sumedenie de mici golfuri bordate de peste 25 de plaje. Insula se mandreste si cu cele peste 50 de locatii de diving si snorkeling. Portul AC Wathey Pier este catalogat intre primele 10 porturi de croaziera din lume. In zilele noastre insula este impartita intre olandezi – partea de sud – pe care ei o numesc Saint Maarten, si francezi – partea de nord – pe care o numesc Saint Martin de Tours. Se pare insa ca primii care si-au lasat amprenta pe aceasta insula sunt triburile caraibiene Arawak.
Regim mese – Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 10 – LA ROMANA – PUNTA CANA – 11.02.2019
Vei debarca de pe vasul de croaziera si vei fi transferat din portul La Romana la hotel in Punta Cana.
Regim mese – Mic dejun, Cina

Ziua 11 – PUNTA CANA – 12.02.2019
Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.
Regim mese – All Inclusive

Zilele 12-13 – PLECARE DIN PUNTA CANA – 13.02.2019 – 14.02.2019
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Punta Cana.
Regim mese – Mic dejun

Ziua 13 –  SOSIRE IN BUCURESTI – 14.02.2019