Croaziera Mediterana de Vest//11 zile/885 euro/pers

Croaziera Mediterana de Vest//11 zile/885 euro/pers

    *Ms. KONINGSDAM 5*, servicii all inclusive/Holland America Line *imbarcare/debarcare: Civitavecchia, Roma,Italia *Civitavecchia-Cartagena-Ceuta-Cadiz/sevilla-Barcelona-Marseille-Monte Carlo-livorno-Civitavecchia. * taxa aditionala= taxa portuara 113...

citește mai mult

Bucurați-vă de experiențe unice într-o croazieră de vis

Croazierele sunt recomandate persoanelor care doresc să exploreze lumea și să se bucure de relaxare. În plus, croazierele vă scapă de grija despachetării și împachetării zilnice a bagajelor.

În funcție de abordarea organizatorilor de pe vas vă puteți bucura de petrecerea de bun venit și de alte petreceri tematice, precum și de alte evenimente artistice. De asemenea, vă puteți relaxa la piscină sau jacuzzi, unde veți putea servi băuturi specifice zonei. Cei care doresc să se mențină mereu în formă pot utiliza echipamentele de gimnastică și fitness.

Programul bine stabilit, aflat doar în grija staff-ului, vă va permite să vă bucurați la maxim de fiecare locație. În cadrul unei astfel de vacanțe, vor fi alternate cu succes plajele cu munții, liniștea mării cu aglomerația orașelor.

Croazierele sunt perfecte și pentru luna de miere. Bucurați-vă de o atmosferă romantică, de preparate gustoase, de cerul înstelat și de alte surprize pe care organizatorii le pregătesc pentru cei proaspăt căsătoriți. O lună de miere de neuitat începe la bordul unei nave de lux, cu un pahar de șampanie și o cină romantică.

Share This