Contactează-ne! Avem cele mai bune oferte!

0231 516 567

Dorești mai multe detalii? Trimite-ne un email!

contact@panoramictravel.ro

Luna de miere este mai mult decât o vacanță. Reprezintă un moment de referință în viața de cuplu. Atmosfera romantică, detaliile din camera de hotel fac diferența pentru vacanța din luna de miere.
Luna de miere poate fi transformată în 10-13 zile de croazieră pe o navă de lux, cu multiple activități la bord. Cinele romantice vor fi mereu o prioritate pentru staff, care va crea momente unice pentru voi doi. De asemenea, un sejur la mare în Turcia, Grecia sau Italia poate constitui o destinație potrivită pentru luna de miere.

Oferta: Hotel ROYAL AHAMBRA PALACE 5* UAI,SIDE/ANTALYA

Hotel ROYAL ALHAMBRA PALACEl 5* ultra all inclusive – 1700  euro/2 pers 27.07-04.08 2018. Zbor direct SUCEAVA-ANTALYA  si retur! Oferta este valabila pentru 2 adulti, 7 nopti, transport cu avion si retur, taxe de aeroport, transferuri, asistenta turistica, asigurare...

citește mai mult

Grecia în doi cu doar 530 euro

      ◊ Halkidiki  -  Hotel MELISSA GOLD COAST 2* ⇒ Valabilitate ofertă: Ofertă valabilă în perioada 18 - 25.06.2018. ⇒ Caracteristici pachet: Tariful este pentru 2 persoane, 7 nopți, mic dejun, transport individual. Recomandări de vacanță de la Panoramic Travel...

citește mai mult

Panoramic Travel

Vă invităm să luați o pauză de la numeroasele activități ce preced nunta și să vă gândiți unde doriți să petreceți luna de miere. În funcție de preferințele voastre vă putem recomanda destinația potrivită pentru luna de miere.

Distribuie acum!