Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DIANA

Descriere

Hotelul Diana din Băile Herculane se bucură de un cadru natural frumos, într-o zonă împădurită. Proprietatea include un centru de fitness, spa şi wellness, o cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară. !! In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament. In pachetul de 3 nopti sunt incluse: 2 zile de demi-pensiune, 1 masa festiva, acces la piscine/saune/sala de sport, 2 proceduri de tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial/cosmetica serviciilor sunt orientative).
Localizare:

Aflată la 2 minute de mers pe jos de malul râului Cerna, proprietatea este la doar 250 de metri de centrul oraşului. Gara locală este la 3 km, iar lacul Prisaca şi băile termale 7 Izvoare se află la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel:

Proprietatea include un centru de fitness, spa şi wellness, o cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară. Piscina interioară are ferestre din podea din tavan care inundă zona cu lumină naturală. O serie de şezlonguri şi palmieri înconjoară zona piscinei. Restaurantul à la carte al hotelului Diana serveşte preparate din bucătăria regională şi internaţională. Oaspetii se pot bucura de excursii cu barca de-a lungul fluviului Dunărea, la 18 km. Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei poate fi accesat cu maşina în 30 de minute. Aveţi la dispoziţie restaurante, baruri, cafenele şi magazine în centrul oraşului. Accesul la Wi-Fi şi parcarea hotelului Diana sunt disponibile gratuit.

Facilitati camere:

Camerele spaţioase ale hotelului Diana au mobilier modern şi sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi TV. Unele includ un dormitor separat şi o cameră de zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.