Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TISA

Descriere

Hotelul Tisa se află în orașul balnear Băile Olănești și are piscină interioară, centru de fitness și cadă cu hidromasaj, cu acces gratuit pentru oaspeți. Se oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice. !! In pachetul de 6 nopti sunt incluse: 2 proceduri/zi. In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament. In pachetul de 3 nopti sunt incluse: 2 zile de demi-pensiune, 1 masa festiva, acces la piscine/saune/sala de sport, 2 proceduri de tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial/cosmetica serviciilor sunt orientative).
Localizare:

Hotelul include restaurant, iar cea mai apropiată stație de autobuz este la doar 100 de metri. Gara din Râmnicu Vâlcea se află la 18 km.

Facilitati hotel:

Hotelul Tisa cuprinde urmatoarele facilitati: piscină interioară, centru de fitness și cadă cu hidromasaj, cu acces gratuit pentru oaspeți, Wi-Fi gratuit în zonele publice si restaurant.

Facilitati camere:

Fiecare cameră a Hotelului Tisa are aer condiționat, un TV cu canale prin cablu, telefon și baie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, unele camere oferă balcon și frigider mic. Camerele se află în 2 clădiri separate, care sunt conectate prin zona piscinei interioare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.