Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Ivka de 3 stele este un mic hotel de familie construit in 2005, situat pe peninsula Lapad. Reprezinta alegerea ideala pentru oamenii de afaceri, dar si pentru turistii care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de frumosul oras Dubrovnik. In apropierea hotelului exista o serie de restaurante si cafe-baruri. Zona frumoasa de promenada de-a lungul marii este la doar zece minute de mers pe jos.

Localizare: Hotelul Ivka are in apropiere o statie de autobuz cu legaturi foarte rapide si frecvente spre orasul vechi, aflat la numai 2 kilometri distanta. Hotelul este situat la 22 km de Aeroportul International din Dubrovnik.

Dotari camere: Hotelul Ivka detine 76 camere confortabile dotate cu aer conditionat, wi-fi, tv satelit, telefon, baie cu dus si uscator de par, balcon sau terasa (marea majoritate a camerelor).

Facilitati hotel: Hotelul Kompas pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, parcare, schimb valutar, restaurant, sala de conferinte.

Clasificare oficiala: 3 stele

Pagina web: https://www.hotel-ivka.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie