Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PONTI BEACH HOTEL

Descriere

Foarte bine 8.2 Booking.com Hotelul se afla in Vasiliki, la 100 m de cea mai apropiata plaja, renumita in randul surfer-ilor. La 50 m distanta se afla cafenela si restaurante. Hotelul este recomandat tinerilor si amatorilor de vacante active. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul se afla in Vasiliki, la 100 m de cea mai apropiata plaja. Bine cunoscuta plaja Vassiliki este la 2 km de hotel, iar plaja Porto Katsiki este la 30 minute de mers cu masina. Aeroportul din Preveza este la cca 60 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: recpetie, depozitarea bagajelor, lift, seifuri, acces gratuit la internet WIFI, parcare privata, inchiriere masini si biciclete, bar, snack bar, restaurant, piscina exterioara.

Facilitati camera

Camerele au aer conditionat, TV, baie cu cada sau dus, frigider, balcon mobilat. Camerele duble au 20 mp si capacitate maxima de 3 persoane. Camerele Junior Suite au 40 mp, un pat dublu si o canapea sau 2 paturi suprapuse si capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet. Optional, se poate servi si cina. Hotelul are restaurant, snack bar si bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.